24 Mayıs 2014 Cumartesi

ÇOCUKLARI MERAKLI YAPMAK İÇİN KİTAPLAR REHBERİ


1) http://www.kabalci.com.tr/ sayfasında ;

MERAK yazıldığında ekrana gelen sayfanın solunda yer alan KATEGORİLER’den ÇOCUK KİTAPLARI seçildiğinde 121 kitap listeleniyor.

NEDEN yazıldığında ekrana gelen sayfanın solunda yer alan KATEGORİLER’den ÇOCUK KİTAPLARI seçildiğinde 123 kitap listeleniyor.

MERAK yazıldığında ekrana gelen sayfanın solunda yer alan KATEGORİLER’den ÇOCUK KİTAPLARI seçildiğinde 49 kitap listeleniyor.

NEDEN yazıldığında ekrana gelen sayfanın solunda yer alan KATEGORİLER’den ÇOCUK KİTAPLARI seçildiğinde 121 kitap listeleniyor.

MERAK yazıldığında ekrana gelen sayfanın sağında yer alan KATEGORİLER’den ÇOCUK KİTAPLARI seçildiğinde 42 kitap listeleniyor.

NEDEN yazıldığında ekrana gelen sayfanın sağında yer alan KATEGORİLER’den ÇOCUK KİTAPLARI seçildiğinde 117 kitap listeleniyor.

Yukarıdaki rehber kitap adında merak / meraklı ve neden kelimesi geçenlerle sınırlıdır. Bu iki 3 kelimenin geçmediği konuyla ilgili kitaplar da mevcuttur. 

http://www.kabalci.com.tr/bilim-c3495.html sayfasında çocuklar için BİLİM kategorisinde 527 kitap var; 

http://www.idefix.com/kitap/bilim/kategori_urun.asp?tree=01005015 adresinde BİLİM kategorisinde 481 kitap bulunuyor; 

http://www.kitapyurdu.com/konu/default.asp?id=A10 adresinde 13.000 civarında kitap mevcut.)


DERGİ

Çocuklarımız için TÜBİTAK bir dergi yayınlıyor: Meraklı Minik. 88 sayısı açık erişimde: 





·  MERAKLI MİNİK

www.biltek.tubitak.gov.tr/merakliminik/
Tubitak tarafından hazırlanan derginin web sayfasında; dergi içinde yer alan konular, oyun kartları ve yemek ile ilgili sayfalar bulunuyor.

·  Meraklı Minik | TÜRKİYE BİLİMSEL ve TEKNOLOJİK ...

www.tubitak.gov.tr/tr/yayinlar/dergiler/icerik-merakli-minik

Meraklı Minik, her ayın 1'inde çıkan 32 sayfalık bir dergi. 2007 yılından beri aylık olarak yayımlanan dergi, 3 ve üzeri yaşlardaki çocuklara sesleniyor. Aylık baskı ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder