27 Ekim 2020 Salı

"Antalya Destination Guide"

 "Antalya Destination Guide" 


"Antalya'nın QR kodlu ilk gezi kitabı.


"Kaştan Gazipaşa'ya Antalya" temasıyla yola çıkan ve birinci baskısı pandemi dönemi olmasına rağmen büyük ilgi gören, ilk etapta İngilizce olarak hazırlanan "Antalya Destination Guide" adlı gezi kitabımızın ikinci baskısı 6 ayrı dilde  (İngilizce, Rusça, Almanca, Türkçe, Arapça ve Farsça dillerinde olmak üzere) yapılmıştır.

Toplamda 106 noktayı zengin içerik ve özenle seçilmiş fotoğraflarla tanıtan kitabımız, QR kodları sayesinde arama yapılan yere hem navigasyon hizmeti (yol tarifi) sağlamakta, hem de kişilerin kendi dillerinde ilave bilgi almalarını ve o yerle ilgili yorumları okuyabilmelerine de imkan vermektedir.


Kitapta Perge, Side, Aspendos gibi çok bilinen yerlerin yanısıra; Keçili Park, Sulu Ada, Tazı Kanyonu, Parklar, Denizler gibi, gezilip görülmesi önerilen pek çok yer tanıtılmaktadır. Kitap Kaleiçi, Merkez Antalya, Batı Antalya ve Doğu Antalya olmak üzere toplamda 4 bölümden oluşmaktadır.


Daha önceki tanıtım kitaplarından farklı olarak daha zengin içeriği nasıl oluştururuz düşüncesiyle yola çıkarak, önceki yıllarda oluşturulan kitaplardan farklı, hiç görülmeyen ören yerleri, atraksiyon noktalarıyla birlikte teknolojiyi de kitabımıza entegre ettik. Bu nedenle kitabımıza QR kod teknolojisini koyduk. Bu sayede kitap farklı anadillere sahip insanların sadece istedikleri yerin fotoğrafı üzerinde bulunan QR kodunu tarayarak kendi dilinden farklı kullanıcıların ve ziyaretçilerin yorumlarını ve onların çektiği fotoğraflara ulaşabiliyor, Google üzerinden yol tarifi alabiliyor, gitmek istedikleri lokasyonun çevresindeki diğer noktaları da rahatlıkla bulabiliyorlar.


Kitabımızla ilgili bugüne kadar Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Antalya Rehberler Odası (ARO), TÜRSAB Antalya BYK, Antalya Havalimanı ve SKAL Antalya yetkililerine tanıtımlar yapılmıştır. İkinci baskıdan itibaren gezi kitabının temasına uygun olacak şekilde ticari faaliyette bulunan farklı işletmelerin de fotoğraf ve QR kodlarıyla tanıtılması hedeflenmektedir. 6 dile çıkarılacak kitabımız ve yine 6 dilde hazırlanan mobil uygulamamız ITB Berlin, EMİTT İstanbul, MITT Moskova fuarlarında ve GM dergisi tarafından ikincisi organize edilecek ve 3000 yabancı ve yerli katılımcının beklendiği 26-27 Ekim 2020 tarihlerinde Anfaş'ta düzenlenecek olan Antalya Turizm Fuarında da tanıtılacaktır. Kitabımızın ikinci baskısı en az 17.000 adet olacaktır.


254'den fazla sayfa ve 3.50x19.50 boyutu ile, ciltsiz kapak ve kuşe kağıda basılmıştır.
 

Mobil Uygulamamız

Uluslararası ödüllü teknolojik altyapısı ile Antalya artık cebinizde.


Antalya Destination Guide ile Android ve IOS uyumlu mobil cihazlarınızı kullanarak kitabınızdaki QR kodları okutarak veya dilediğiniz yeri uygulamanızda aratarak gezi rotanızla ilgili tüm verilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Gezeceğiniz yerlerin yüksek kaliteli ve çözünürlükteki fotoğraflarını inceleyebilir, yer ile ilgili tüm turistik ve tarihi bilgileri okuyabilir, gittiğinizde sizi bekleyen özel imkanları takip ederek faydalanabilirsiniz. Antalya Destination Guide profil sayfanıza gitmeyi planladığınız yerleri işaretleyerek ekleyebilir, beğenebilir, yorum yapabilir ve konum bilgisi alabilirsiniz. Gideceğiniz yere nasıl gidebileceğinizi, hangi transfer imkanlarını bulabileceğinizi görebilirsiniz.

Antalya Destination Guide gideceğiniz yere en yakın Yeme-İçme, Eğlence, Tema Park, Tiyatro-Konser ve Etkinlikleri en güncel şekilde önerir, hem ziyaretçilere hem de işletmelere daha fazla yer görme ve kültürel imkanların tadını çıkarma imkanı sağlar.


Online olarak etkinlik bileti satınalma, transfer imkanlarını kullanma gibi özellikleriyle Antalya Destination Guide Mobil Uygulaması sayesinde tek bir uygulama ile Antalya'da gezmek, öğrenmek ve plan yapmak artık çok kolay.


Siz de bir işletme olarak restoranınızı, eğlence parkınızı, tiyatro/konser etkinliklerinizi ve Antalya ziyaretçilerine sunmak istediğiniz hizmetlerinizi websitemiz üzerinden veya bize ulaşarak kolayca ekleyebilirsiniz.
           
Detaylı bilgi için :
ERS A.Ş.
Akdeniz Üniversitesi Teknokenti ArGe 3 Binası  Konyaaltı/ANTALYA
0850 777 0 377 // info@ersas.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder