Evsel gıda atıklarının tekrar kullanımı /
Evsel
gıda atıklarının değerlendirilmesi
Bülent Ağaoğlu
İstanbul, 20.2.2022
Makarna suyu
Çay çöpü
Maydanoz sapları
Kereviz sapları
Google: mutfak sakın atmayın
Çekirdekler
Zeytin çekirdekleri
Gıda Atığı Olan Vişne, Nar, Kabak Ve Kayısı Çekirdeklerinin
Kek Üretiminde Değerlendirilmesi. 2015. https://polen.itu.edu.tr/handle/11527/13617
Devamı:
Google: gıda atık çekirdekleri
Kabuklar
Ceviz kabukları
Fındık kabukları
Limon kabukları
Muz kabukları
Portakal kabukları
Bitkisel Atıkların Değerlendirilmesi ve Ekonomik Önemi. Kemal
YAMAN. https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/159601
Artık Meyve ve Sebze Kabukları Nasıl Kullanılır? İşte Size
20 Öneri. https://cunkubaskasenyok.com/ogren/artik-meyve-ve-sebze-kabuklari-nasil-kullanilir-iste-size-20-oneri/
https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/meyve-ve-sebze-kabuklari-nasil-degerlendirilir
Devamı:
Google: meyve sebze kabukları
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder