20 Şubat 2022 Pazar

Evsel gıda atıklarının tekrar kullanımı / Evsel gıda atıklarının değerlendirilmesi

 


Evsel gıda atıklarının tekrar kullanımı / 

Evsel gıda atıklarının değerlendirilmesi

 

Bülent Ağaoğlu

İstanbul, 20.2.2022

 

Makarna suyu

Çay çöpü

Maydanoz sapları

Kereviz sapları

 

Google: mutfak sakın atmayın

 

Çekirdekler

Zeytin çekirdekleri

Gıda Atığı Olan Vişne, Nar, Kabak Ve Kayısı Çekirdeklerinin Kek Üretiminde Değerlendirilmesi. 2015. https://polen.itu.edu.tr/handle/11527/13617

Devamı:

Google: gıda atık çekirdekleri

 

Kabuklar

Ceviz kabukları

Fındık kabukları

Limon kabukları

Muz kabukları

Portakal kabukları

 

Bitkisel Atıkların Değerlendirilmesi ve Ekonomik Önemi. Kemal YAMAN. https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/159601

Artık Meyve ve Sebze Kabukları Nasıl Kullanılır? İşte Size 20 Öneri. https://cunkubaskasenyok.com/ogren/artik-meyve-ve-sebze-kabuklari-nasil-kullanilir-iste-size-20-oneri/

https://www.lezzet.com.tr/lezzetten-haberler/meyve-ve-sebze-kabuklari-nasil-degerlendirilir

 

Devamı:

Google: meyve sebze kabukları

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder