30 Mart 2021 Salı

Ülkemizdeki kütüphanelerin ad-adres kütüğünün (veritabanının, kataloğunun, bilgi bankasının vs.) hazırlanması sürecinde başvurulabilecek bir kaynak: İçişleri Bakanlığı Kitaplık Ve Dokümantasyon Merkezleri Yönetmeliği. (8.1.1983)

 Ülkemizdeki kütüphanelerin ad-adres kütüğünün (veritabanının, kataloğunun, bilgi bankasının vs.) hazırlanması sürecinde başvurulabilecek bir kaynak: 

İçişleri Bakanlığı Kitaplık Ve Dokümantasyon Merkezleri Yönetmeliği. (8.1.1983)

30.3.2021

http://www.golpazari.gov.tr/ortak_icerik/golpazari/Kitapl%C4%B1k%20ve%20Dok%C3%BCmantasyon%20Merkezleri%20Y%C3%B6netmeli%C4%9Fi.pdf


Bakanlık kütüphanesi


Bakanlık dokümantasyon merkezi


"Birim Kitaplık ve Dokümantasyon Servisleri".  "Madde 12 — Bakanlık birimlerinde birer "Kitaplık ve Dokümantasyon Servisi" kurulur. "


"Valilik Kitaplık ve Dokümantasyon Merkezi". "Madde 15 - Valilik ve Kaymakamlıklarda, Bakanlığın ve Mülki idare Amirlerinin görevleri ile ilgili kitaplarla mesleki yayınları, genel kültür eserlerini; Bakanlık, diğer Bakanlıklar, kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve özel kuruluşlar ile Valilik ve Kaymakamlıklarca yapılmış araştırma ve İncelemeleri il ve ilçe envanterlerini istatistik ve benzeri yayınlarla mahalli gazeteleri ve her türlü dokümanı bünyesinde toplayan birer "Kitaplık ve Dokümantasyon Merkezi" kurulur." 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder