13 Mart 2022 Pazar

Alıntılar: Kediler dünyanın en…

 

Alıntılar: Kediler dünyanın en…

 

Bülent Ağaoğlu

İstanbul, 13.3.2022

 

Arama kaynağı: Google: "kediler dünyanın en"

………………………..

“Kediler dünyanın en komik canlıları olabilirler.”

 

“Kediler dünyanın en tatlı, en masum, en ponçik hayvanı olma konusunda kesinlikle birinci sıradalar ve zirveyi de kimseye bırakacak gibi ...”

 

“Bence 'kediler ' dünyanın en hayret verici, olağanüstü hatta tuhaf ve şahsına münhasır ırkı”

 

“Kediler dünyanın en sevilen evcil hayvanı. Öyle ki yapılan istatistikler dünyada evde beslenen her 3 kediye bir köpek düştüğünü gösteriyor.”

 

“Kediler dünyanın en garip varlıkları, senin ne işin var orada :)”

 

“En Tatlı Kedi Cinsleri. Kediler dünyanın en güzel ve özel varlıkları olabilir Hayatımızın birçok yerini kediyle tamamlarsak, yaşamdan son ...”

 

“Scientific American dergisinin araştırmasına göre kediler, dünyanın en popüler evcil hayvanları.”

 

“Kediler dünyanın en muazzam hayvanlarından biridir, bazen tuhaf davranışlarda bulunabilirler. İnsanların en iyi dostlarından biri olan kediler, ...”

 

“Kediler dünyanın en sevimli canlılarıdır. Her kedi sahibinin bildiği bu özellik onlara olan sevgimizin bir sebebi gibidir.”

 

“Exotic shorthair cinsi kediler dünyanın en sevimli kedileri arasında sayılır. Çok yumuşak tüyleri vardır. Büyük kafa yapısı ve burnu düğme ...”

 

“Kedilerin dünyanın en muhteşem canlılarından biri olduğu konusunda sanıyorum hepimiz hemfikiriz. Bize göre tabi ki bütün kediler harikalar ancak bu bazı kedilerin kendilerine has özellikleri olduğu gerçeğini görmezden gelmemizi de gerektirmiyor. Her bir kediye tek tek methiyeler düzebiliriz, hatta abartıp aşka gelip şiir bile yazabiliriz aslında 🙂 . Ama yazımızın konusu sokaklarda her gün karşımıza çıkan siyah beyaz kediler ya da diğer ismi ile smokinli kedi. Bir ırk olmadığı yani melez olduğu için hakkında pek fazla yazılıp çizilmeyen bu kediler aslında kediler aleminin en özel ve tatlı elemanlarından biri ve ukalahayvan.com olarak tabi ki smokinli kedileri es geçmemiz düşünülemezdi! İşte siyah beyaz kedilerin özellikleri, ancak şunu söyleyelim; bu yazıyı okuduktan sonra artık sokakta yanınızdan geçen bir smokinli kediye eskisi gibi ilgisiz kalamayacaksınız ve muhtemelen karşınıza çıkan ilk smokinli kediyi ailenizin yeni üyesi yapacaksınız! Yazımızın bir sürü siyah beyaz kediyi sıcak bir yuvaya kavuşturması dileğiyle konuya dalıyoruz 🙂 .”

 

“Kediler Dünyanın en temiz hayvanlarıdır. Ağızları antiseptiktir. Tuvaletlerinin bile üstünü kapatır, her an kendilerini temizlerler.”

 

“Maine Coon gibi oldukça güçlü, akılı, insanlara karşı uysal ve naziktir. İskandinav mitolojisi ve masallarına konu olan bu kediler dünyanın en eski ırklarından ...”

 

“Bu lafıma köpek severler rahatsız olacak ama kediler dünyanın en harika varlıkları”

 

“kediler dünyanın en tatlı varlıkları”

 

“Kediler dünyanın en sevimli hayvanlarından bir tanesidir. “

 

“Kediler dünyanın en fazla birlikte yaşanan evcil hayvanı unvanına sahipler ve bu ülkemiz için de geçerli.”

 

“kediler, dünyanın en popüler evcil hayvanlarıdır.”

 

“Yavru kediler dünyanın en tatlı hayvan ...”

 

“Kediler dünyanın en şapşal bir o kadar da sevimli canlılarıdır. Türlü huyları ve eğlenceleri vardır. “

 

“Kediler dünyanın en güzel ve en sevilmeye yakışan canlıları, çünkü onlar sadece güzel değil aynı zamanda sevimli, akıllı, özgür vee tüylüler!”

 

“kediler dünyanın en tatlı canlısıdır. “

 

“Kediler, dünyanın en sevilen hayvanları arasında yer alıyor ve pek çok kültürde kedilere ayrı bir önem veriliyor. “

 

“Kediler dünyanın en sevimli canlılarıdır. Her kedi sahibinin bildiği bu özellik onlara olan sevgimizin bir sebebi gibidir.”

 

“Kediler dünyanın en güzel en harikulade varlıkları onlarla zaman geçirmek benim en büyük aşkım. “

 

“Kediler dünyanın en popüler evcil hayvanlarıdır, köpeklerin sayısı kedilerin üçe biri kadardır. “

 

“Kediler dünyanın en masum hayvanlarından bir tanesidir. Hem çevreye hemde hiç kimseye zarar vermezler.”

 

“Kediler dünyanın en muazzam hayvanlarından biridir. Sürekli bizleri şaşırtmada üstlerine yoktur.“

 

“Kediler dünyanın en temiz evcil dostlarıdır. Kendi kendilerini temizlemek konusunda insanlardan bile daha iyidirler diyebiliriz.”

 

“Bence kediler dünyanın en özgür karakterli ve sevimli hayvanlarıdır. Kendilerine gelebilecek tehlikelere karşı hep ürkektirler.”

 

“Bilmeyene anlatmak zor, kediler dünyanın en kıymetli varlıklarıdır ve dünya sanki onların etrafında dönüyormuş gibi hissederler.”

 

“Kediler dünyanın en güzel canlılarından biri. “

 

“Kediler dünyanın en vefali canlilari bence. “

 

“Unutmayın, kediler dünyanın en titiz canlılarıdır. “

 

“Kediler dünyanın en garip varlıkları olmalılar. Ne yapacaklarını asla kestiremezsiniz. Olur olmadık yerlere yatmalarının yanında onlardan ...”

 

“Smoking kediler dünyanın en zeki kedileridir .Bethowen v.b sanatçılarda smoking tür kedi almışlardır smoking kediler siyah beyaz tüyleri ve ...”

 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder