13 Aralık 2020 Pazar

Kedi kütüphanesi

 

Kedi kütüphanesi

Merve Arkunlar

2015

* Kedi terapisine dair daha çok şey bilmek istiyorsanız, iki kedi Timmy ve Marina’nın başkahramanı olduğu, psikoterapist ve kedisever Dr. Kathleen McCoy imzalı Purr Therapy başucu kitabınız olsun.

* Kedi dünyasının Cesar Millan’ı, Animal Planet’taki Benim Belalı Kedim programının, kedi davranış bilimcisi starı Jackson Galaxy’nin yeni çıkan kitabı Kedi Babası’nda kedilerle daha mutlu bir hayat için tüyolar var.

* İçerdeki Kedi, son yıllarını kedileriyle baş başa geçiren William S. Burroughs’tan bir kedi güzellemesi. Burroughs için kediler insanı cehaletten kurtaran gerçek ve samimi dostlar.

* İngiliz şair T.S. Eliot’un kült Old Possum's Book of Practical Cats adlı David Gorey’in resimlendirdiği 1939 tarihli şiir kitabı. Modası hiç geçmedi.

* Oya Baydar imzalı Kedi Mektupları hayatından bir kedi geçmiş herkesi büyüleyecek bir anlatıma sahip bir kitap, kedi gözünden insanı, insan gözünden kediyi anlatıyor.

* İstanbul’da Kedi Gündüz Vassaf’ın üç yılını adadığı bir araştırmanın sonucunda çıkmış bir kitap. Kediler tarihini, insan değeri ve dönüşümü üzerinden ele alıyor.

https://vogue.com.tr/metropol/care-kediler


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder