28 Ağustos 2024 Çarşamba

SEBZELERİ HAŞLAMA PİŞİRME

 

SEBZELERİ HAŞLAMA PİŞİRME

Suda haşlama / pişirme

Kaynamış suda demleme

Buharda haşlama / pişirme

 

29.11.2020

 

 

https://www.mynet.com/dikkat-hangi-sebze-ne-kadar-surede-pismeli-1157707-myyemek

 

SEBZELERİ HAŞLAMA PİŞİRME tablosu

 

SEBZELERİ HAŞLAMA PİŞİRME süreleri

 

“Enginar ve karnabahar gibi sebzeler çok pişirildiklerinde vitaminlerini kaybeder. Bu nedenle bu tarz sebzeleri daha az pişirmeli veya çiğ olarak tüketmelisiniz.”. https://www.tarifinisevdim.com/detay/sebzeler-nasil-haslanmali#:~:text=8.%20Sebzelerin%20ha%C5%9Flanma%20s%C3%BCreleri&text=Bu%20nedenle%20ortalama%2010%20dakika,patates%20gibi%20sert%20sebzeleri%20ekleyin.

 

https://klasikyemektarifleri.blogspot.com/2016/02/sebzelerin-pisirme-sureleri.html

 

SEBZELERİ PİŞİRME süreleri. https://www.google.com/search?newwindow=1&rlz=1C1SQJL_trTR806TR806&sxsrf=ALeKk02MXv2vPRvU9TaIHn4qzUa_G_MSbw%3A1606681327142&ei=7wLEX6T2B4eQwPAPzNyvkAI&q=SEBZELER%C4%B0+P%C4%B0%C5%9E%C4%B0RME+s%C3%BCreleri&oq=SEBZELER%C4%B0+P%C4%B0%C5%9E%C4%B0RME+s%C3%BCreleri&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIFCAAQzQIyBQgAEM0CMgUIABDNAjIFCAAQzQI6BAgAEEdQ3vkMWPj9DGCWgg1oAHADeACAAasBiAG1ApIBAzAuMpgBAKABAaoBB2d3cy13aXrIAQjAAQE&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjkqZWuyqjtAhUHCBAIHUzuCyIQ4dUDCA0&uact=5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder