SEBZELERİ HAŞLAMA PİŞİRME
Suda haşlama / pişirme
Kaynamış suda demleme
Buharda haşlama / pişirme
29.11.2020
https://www.mynet.com/dikkat-hangi-sebze-ne-kadar-surede-pismeli-1157707-myyemek
SEBZELERİ HAŞLAMA PİŞİRME tablosu
SEBZELERİ HAŞLAMA PİŞİRME süreleri
“Enginar ve karnabahar gibi sebzeler çok pişirildiklerinde
vitaminlerini kaybeder. Bu nedenle bu tarz sebzeleri daha az pişirmeli veya çiğ
olarak tüketmelisiniz.”. https://www.tarifinisevdim.com/detay/sebzeler-nasil-haslanmali#:~:text=8.%20Sebzelerin%20ha%C5%9Flanma%20s%C3%BCreleri&text=Bu%20nedenle%20ortalama%2010%20dakika,patates%20gibi%20sert%20sebzeleri%20ekleyin.
https://klasikyemektarifleri.blogspot.com/2016/02/sebzelerin-pisirme-sureleri.html
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder