60 YAŞINDA ÖĞRENDİKLERİMDEN BAZILARI: ))
Bülent Ağaoğlu
10.3.2019
1/
Keten tohumu
2/
Sarımsak kavurma
3/
Buzlukta salça
Buzlukta salça
4/
Tandır
ekmeği
5/
Beyaz
Ekmek, 384 kcal , (150 gr) .
250 gr.
Ekmek kalorisi:
6/
“Uzmanların
yaptığı açıklamaya göre ev yangınlarının çoğu kış aylarında gerçekleşiyormuş.
Bu
nedenle elektronik aletlerinizin ne kadar enerji tükettiğini ve gerek çoklu
prizlerin gerekse de uzatma kablolarının bu enerjinin ne kadarını
kaldırabileceğini iyice inceleyin.”. http://www.milliyet.com.tr/coklu-prizde-yapmamaniz-gereken-o-pembenar-galeri-dekorasyon-2587703/?PAGE=5
8/
9/
Aşındırıcı
Köpük Zımpara Sünger Blok. https://www.google.com.tr/search?q=A%C5%9F%C4%B1nd%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1+K%C3%B6p%C3%BCk+Z%C4%B1mpara+S%C3%BCnger+Blok&num=100&newwindow=1&rlz=1C1CHZL_trTR683TR683&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwicwMz3kPHYAhXDBiwKHfAOAoQQ_AUICigB&biw=1517&bih=735
10/
Plexiglas
mutfak tezgahı. formika
11/
Stil
sakal tıraşı
12/
“Özeti şu: Tam buğday ya da tahıldan yapılmış, ekşi maya ile
mayalanarak pişirilmiş bir dilim ekmek her öğünde afiyetle
yenilebilir...”. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/osman-muftuoglu/kabahat-bugdayda-mi-unda-mi-40719318
13/
14/
"Ekşi hamur içerisindeki faydalı (Laktik Asit Bakterileri) bakteriler hamurun mayalanmasını sağlar.
Mayalanma sonucu ekmek hamuru kabarır. Ayrıca bu faydalı bakteriler, gıdadaki çürümeyi önler, zararlı
bakterilerin büyümesini de engeller ya da öldürür. Faydalı bakterilerin (LAB) özelliklerinden biri probiyotik
bir ürün olarak sağlamıza yaptığı olumlu etkidir.
Organik Tam Buğday Ekmeği; mide-bağırsak fonksiyonlarını iyileştirdiği , bağışıklık sistemine olumlu etkisinin olduğu, kandaki kolestrolü,
kan şekerini ve insülin önemli derecede düşürdüğü ortaya çıkmıştır. Kepekçe zengin ekmeklerin tadı ve
ekmek yapısı da ekşi hamur yöntemi sayesinde geliştirebilir. Tahıl unlarındaki minerallerin vücut tarafından
daha iyi sindirilmesini sağlar. "
15/
İnce belli bardak / sallama çay.
16/
Pudra
17/
2 diş sarımsak
18/
Son
geri dönüşüm çöp torbası işi. Detaylar
19/
Eserlerimi
ekitap olarak yayınlamak
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder